Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 10, 2011 10:33 am

Re: Daj si duška

taperverčki je napisal/-a:leia, vprašanje je bilo čisto dobronamerno, ker sem se ravno zdaj naučila, da je vlaga v veliki meri odvisna tudi od uporabe. saj veš, ko sem razlagala, kako so mi najemniki (naj jih kokla brcne :dash: ) v eni zimi popolnoma spelsnili stanovanje, kjer je bilo prej 50 let pozimi premalo vlage. :bad: v samo dveh tednih, kar jih ni več notri, je vlaga ful padla in so se okna nazaj posušila, plesen sva pa itak midva sanirala.

Najbrž ti najemniki niso vedeli, da se okno lahko tudi odpre. Mi smo imeli enkrat eno študentko v sobi, ki v celem letu ni niti enkrat prezračila sobe. Sploh ne bi o tem, kako je potem smrdelo. :bad:
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Če mar 10, 2011 10:36 am

taperverčki je napisal/-a:čaja, jaz te čisto razumem. vendar sama forum spremljam zaradi tematike in mi je čisto mimo, da si ljudje, ki naj bi imeli isti cilj, mečejo polena pod noge in se kregajo. da se nekdo registrira na forum samo zato, da zliva gnev na nekoga in išče konflikte, mi je res čisto mimo. zaradi tega ta delitev, ki te je najbrž zmotila ravno v mojem pisanju. z veliko gotovostjo lahko rečem, da ne bom edina, ki se bo pobrala isti moment, ko/če nivo komunikacije tudi tukaj pade. :girlsad:

Od tebe sem res pobrala par izrazov, vendar je bilo v zadnjih dneh veliko omenjanja delitev na "naše" in "njhove", zato sem to izpostavila. Tudi meni so mimo konflikti, ampak če nekdo (npr. iz nekega foruma) to počne, ne moreš vse ostale (iz taistega foruma) postaviti v isto "vrečo". Kam potem sodim jaz? Vedno in povsod se najde kdo, ki izziva, neprimerno komunicira itd., ampak zaradi tega ne moremo posploševati tega na vse. Jaz take ignoriram. Sicer ne vem, če je to najboljša rešitev, ampak tako naredim.
In res, res ne maram delitev v stilu "če nisi z nami si proti nam." :negative:
Pa da neham s to temo, bi se rada še Duškotu potožila, ker je cel teden (ko sedim v pisarni) lepo vreme, za vikend bo pa dež. :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 10, 2011 10:47 am

Te "naše" in "ne naše" je vztrajno uporabljala naša "nasprotna" stran in celo enkrat zelo točno in javno definirala kaj to pomeni.
Ne gre se za pripadnost nekemu forumu ali ne, ampak za pripadnost določeni skupini ljudi. Je pa res to vse skupaj en bulšit, ampak se moraš prilagodit sceni, če hočeš tako ali drugače preživet in če ne želiš, da te požrejo morski psi.
Ko nas eden iz "nasprotne" strani, ki je "njihov" in to zelo njihov, prijavi inšpekciji dobro veš zakaj se gre in posledica česa je vse skupaj.
Vse obrazložitve zakaj so en blabla in čisto nič drugega, vem kako funkcionira ta krog ljudi in ne rabim veliko, da vem, da je to 100% žlehtnoba in nič drugega.
V glavnem, mi bomo pač plačali mastno visoko kazen, če jo bo potrebno in si zapomnili za vedno od koga in zakaj je klofuta prišla.
Bo pač ene sto mačk manj steriliziranih in ene par povoženih bo šlo v skrinjo namesto na operacijsko mizo.
Delamo naprej še z večjo voljo in optimizmom. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 10, 2011 10:50 am

čaja je napisal/-a:In res, res ne maram delitev v stilu "če nisi z nami si proti nam." :negative:

saj nihče ne dela zares take delitve samo na pripadnosti forumom. dosti jih je takih, ki so aktivni na obeh forumih (med drugim recimo tudi ti in Cats) in to nikogar ne briga, ker se znajo/znate obnašat. moteči so tisti, ki se registrirajo samo zato, da se pridejo prepirat. :girlsad: dve strani sta, pa če ti je všeč ali pa ne. to vidimo tudi tisti, ki bi radi bili švica. ;)

mateja, prali so vsak dan in sušili perilo na radiatorjih, zračili nikoli pa še klima je bla nastavljena na gretje 30 stopinj. :dash: :dash: :dash: :dash:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 10, 2011 10:51 am

Ja, dve strani sta, če hočemo ali ne in tudi Švica ni več tisto, kar je bila. :)

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Če mar 10, 2011 10:55 am

Ni bila provokacija. Daleč od tega. In če mislite, da je mačja mama enako Patapizu, se motite. Verjetno je bil to tudi njen namen. Jaz se nikoli ne oglašam pod tujimi niki, še manj pod tujimi identitetami.

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Če mar 10, 2011 10:57 am

taperverčki, z nobenim se ne kregam.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 10, 2011 10:59 am

taperverčki je napisal/-a:leia, vprašanje je bilo čisto dobronamerno

ja, kakšno pa naj bi bilo :O

drugače mi je jasno, da smo eno obdobje premalo zračili (ker imamo zelo odprto vse in je skoraj nemogoče narediti prepih, ne da bi mačke zaprli v transporterje, pri tem pa Leia stakne vsaj živčni zlom :rolleyes: ), ampak zdaj imamo končno sistem, ki vsaj načeloma deluje :good: je pa pač dejstvo, da se v mansardah ki se po možnosti stikajo tudi s hišo, ki sploh ni vzdrževana ( :( ), nabira vlaga po kotih. ni konec sveta, ampak je pač treba dosti bolj paziti na marsikaj ;)

PS: Duško, če moj najljubšejši človek na svetu danes naredi izpit iz najbolj nepotrebnega predmeta na svetu (2. tuji jezik na dvoletni visoki (višji? no, to je še eden od misterijev slovenskega šolstva :D ) šoli?! :O ), častim eno rundo v pubu ;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Če mar 10, 2011 11:01 am

Popolnoma mi je jasno, da naj bi bile dve strani. In vem, da ne temeljita (samo) na pripadnosti forumom. Ker pa ne poznam dejstev (nobene strani) in vem samo kar preberem in posledično sklepam, pač nisem na nobeni strani. Ali sem na obeh? :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 10, 2011 11:03 am

Patapizu je napisal/-a:Ni bila provokacija. Daleč od tega. In če mislite, da je mačja mama enako Patapizu, se motite. Verjetno je bil to tudi njen namen. Jaz se nikoli ne oglašam pod tujimi niki, še manj pod tujimi identitetami.

Čakaj malo, kaj zdaj mene mešate zraven?! :O
Zadnjič spremenil Mačja mama, dne Če mar 10, 2011 11:03 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 10, 2011 11:03 am

Vemo, da mačja mama ni enako patapizu, macja mama je naša zlata.......mmmmmmmmm, ne povem. :P :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 10, 2011 11:04 am

Duško, zakaj morajo obstajati alergije? In zakaj alergije na mačjo/pasjo dlako pri ljubiteljih živali, ki jih potem s težkim srcem vračajo ali pa si jih ne upajo posvojit? :negative:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če mar 10, 2011 11:05 am

Dragi duško lahko sporočiš ljudem, ki so na tem "našem" ;) forumu, da naj se pogovarjajo v nam (ki nismo bili prej na nobenem forumu) prijaznem jeziku :shout: :devil: ??!! Hvala :angel: .
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 10, 2011 11:08 am

A lahk nehate, prosim? Prosim. Lepo prosim. :angel: :angel: :angel:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 10, 2011 11:08 am

*šiva* je napisal/-a:Dragi duško lahko sporočiš ljudem, ki so na tem "našem" ;) forumu, da naj se pogovarjajo v nam (ki nismo bili prej na nobenem forumu) prijaznem jeziku :shout: :devil: ??!! Hvala :angel: .

A nismo čist prijazni? :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 10, 2011 11:10 am

renata je napisal/-a:A lahk nehate, prosim? Prosim. Lepo prosim. :angel: :angel: :angel:

evo, jst neham zdejle, ker sem že knedlu danes to obljubila, zdej pa res res res res NEHAM. Če še kej napišem z našimi, vašimi, nasprotnimi in podobna jajca, me brište takoj. :bye:

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Če mar 10, 2011 11:11 am

Okej, samo da veste.
Ni blema renata, me že več ni.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 10, 2011 11:11 am

Ja, dejmo prosim res nehat ker zdej že mešate zraven čist nedolžne nič hudega sluteče bystander-je ki nimajo pojma za kaj se gre.... :truce:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če mar 10, 2011 11:13 am

Mogoče sem se rahlo dvoumno izrazila.. V nam razumljivem jeziku :D :D .
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 10, 2011 11:14 am

:good:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov