Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 19, 2011 7:26 pm

Re: Daj si duška

Ok, film mi bo poču! V drugi temi sem pisala da se znanka trudi ustanoviti zavetišče za kunce. Na Gmajnicah so ji obljubili da bo ona kao njihova podružnica. So že zelo aktivno delali na tem, sedaj pa nič. Že deset dni se ne javijo. :devil: **** naj takoj rečejo da ne bo nič, ne pa da par mesecev delajo na tem, potem pa zginejo. :devil: :devil: :dash: :dash: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 19, 2011 7:31 pm

Če je muci fejst ješč, mu skrij tabletko v košček Poli slame al pa kakšnega Zdenka sira. Pa ne drobit tablete, ker je fuj. ;) Lastniške mačke v zavetišče vozit se mi ne zdi OK... :scratch:

Rozika, skuliraj! 10 dni ni tako dolga doba in birokracija še za nobeno stvar ni šla nikoli hitro skozi. :P
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 19, 2011 7:33 pm

Če 10 dni ne odgovarjajo na njene meile,...

Tisto skrivanje potem zgleda tako: 10 koščkov za pol tablete. :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 19, 2011 7:36 pm

Rozika, mejl se da "spregledat". Ko se ti nekdo javi na telefon, ti pa ne more rečt, da te ni slišu. Dejte v ponedeljek dopoldne telefonirat pa preverit, kakšno je stanje. Pa še nam povej, smo firbčni. :)
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: ljubljana

Odgovor So mar 19, 2011 7:38 pm

Mu bom jutri v salamo skrila ker danes je nekam odpeketal...bogi

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 19, 2011 7:38 pm

Ji bom rekla da naj jim zateži preko telefona. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 19, 2011 8:04 pm

Zbita sem kot turška fana. Vrtnarim. Psi pa samo gledajo, pa so čist hin. Že spijo. Olivia je bila danes pri frizerju, Frizerka je preživela, je pa imela bocigarda zraven, da ja Olivia njega grizla. Olivia je super lušna v novi frizurci.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 19, 2011 11:04 pm

rozika je napisal/-a:Ok, film mi bo poču! V drugi temi sem pisala da se znanka trudi ustanoviti zavetišče za kunce. Na Gmajnicah so ji obljubili da bo ona kao njihova podružnica. So že zelo aktivno delali na tem, sedaj pa nič. Že deset dni se ne javijo. :devil: **** naj takoj rečejo da ne bo nič, ne pa da par mesecev delajo na tem, potem pa zginejo. :devil: :devil: :dash: :dash: :dash:

Sem ti že zadnjič hotla napisat, da najbrž tako simpl ne bo šlo, ker je za zavetišče potrebno izpolnjevat eno goro pogojev.
Sicer upam, da vam uspe, ampak sem vseeno skeptična.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 19, 2011 11:28 pm

:( :dash:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne mar 20, 2011 11:16 am

Alergija na deodorant?! :dash: Duško, a ti mene mal hecaš??? :fool:
"You can't help that. We're all mad here." - The Cheshire Cat from Alice in Wonderland

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 20, 2011 11:54 am

Kako pa to veš? A te zdravniki testirajo? Pa to resno sprašujem, ker mene po fulih deodorantih in losijonih srbi koža ali pa rdeča rata, pa me zanima če te to lahko testirajo.

Če ne sprašujem preveč osebno :girlblush:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 20, 2011 11:55 am

Če te srbi ne rabiš testov, ti že koža pove da nekaj ni ok.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 20, 2011 11:59 am

To vem in zato precej stvari ne uporabljam, samo bi šla na teste če bi bili... :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 20, 2011 12:03 pm

Če te kaj tolaži, baje testi sploh niso točni. Berem po forumih, grejo dvakrat na test, pa vsakič drugačen rezultat. Sploh pa je v vsej kozmetiki toooliko različni sestavin, da dvomim da obstajajo testi.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne mar 20, 2011 12:45 pm

all midve z mami imava enake težave z deodoranti! V lekarni lahko kupiš deodorant brez tistih sestavin ki dražijo in brez vonja in je preverjeno dober :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 20, 2011 12:48 pm

jaz mam težave z deodoranti ki vsebujejo alkohol, sem takoj cela mazoljasto flekasta in me vse srbi
Dogs have owners, cats have staff

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 20, 2011 12:49 pm

Ne rabiš lekarne, zavij v kakšno "natur" trgovino, bo bolj naravno kot pa tista kemija v lekarni.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne mar 20, 2011 2:25 pm

Isti deodorant uporabljam že najmanj 5 let in zdaj se je kar naenkrat moja koža odločila, da ima dovolj. Srbi ko :devil: . Nisem se še nikoli testirala na nič, ker nisem imela nobenih hujših težav. Večine krem za roke sicer ne prenesem, dobim drobne izpuščaje, ampak zdaj uporabljam samo navadno ognjičevo in je ok. Z deodorantom pa dozdaj res nisem imela težav. :( Morla bom najti nekaj novega, pa sploh ne vem, kaj naj kupim, da ne bo isto sranje in da bo vsaj približno učinkovit. Bom hvaležna a kakšen predlog oz. priporočilo.
"You can't help that. We're all mad here." - The Cheshire Cat from Alice in Wonderland
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 20, 2011 2:42 pm

helena je napisal/-a:
rozika je napisal/-a:Ok, film mi bo poču! V drugi temi sem pisala da se znanka trudi ustanoviti zavetišče za kunce. Na Gmajnicah so ji obljubili da bo ona kao njihova podružnica. So že zelo aktivno delali na tem, sedaj pa nič. Že deset dni se ne javijo. :devil: **** naj takoj rečejo da ne bo nič, ne pa da par mesecev delajo na tem, potem pa zginejo. :devil: :devil: :dash: :dash: :dash:

Sem ti že zadnjič hotla napisat, da najbrž tako simpl ne bo šlo, ker je za zavetišče potrebno izpolnjevat eno goro pogojev.
Sicer upam, da vam uspe, ampak sem vseeno skeptična.

Kaj pa če bi najprej prijavila rejo (ali kako se že reče?)? Saj pogoji so enaki kot za zavetišče, samo zelo hitro dobiš dovoljenje. Če imaš srečo in prijaznega uradnega veterinarja "nad sabo", ti pomaga in svetuje.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 20, 2011 3:04 pm

Jaz zdaj že nekaj mesecev (pomoje no) uporabljam deodorant Garnier Mineral, pa vzamem sensitive verzijo in mi zaenkrat odgovarja. Za tuširat imam pa trenutno nek sivkin tekoč gel, ki naj bi bil dokaj naraven, pa mi tudi odgovarja. Drugače pa probam bolj naravno kupovat.

Zdaj pa eno vprašanje o sončnih kremah, ker je sonce svoje zobe pokazalo. ;) A katera ve za kako dobro kremo, z visokim faktorjem, pa da bi vsaj malo prijeten vonj imela. Pa a obstajajo kake manj mastne a kako bi temu rekla? Moram se do časa oborožit. :) V lekarni še nisem spraševala, bom pa šla tudi tja.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 31 gostov