Daj si duška

Moderator: andreja

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 20, 2011 4:56 pm

Re: Daj si duška

Ej, starši, otroci spadajo na igrišče ne pa v skejtpark. :fool: Mislm, kako eni lahko kar spuščajo otroke tja, naj se igrajo na "toboganih", sami pa tud tolk niso, da bi jih merkal. Ko bo pa glava krvava bo pa kdo odgovarjal? :dash:

Te novodobni starši mi grejo počas že res zelo zelo na živce. Nobenega spoštovanja in kulture ne poznajo. :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 20, 2011 5:47 pm

sansa je napisal/-a:Isti deodorant uporabljam že najmanj 5 let in zdaj se je kar naenkrat moja koža odločila, da ima dovolj.

Si mogoče zamenjala pralni prašek ali mehčelec? Tudi to je lahko vzrok, ljudje vedno mislijo, da prašek/mehčelec sigurno ni, ker bi potem ratali izpuščaji po celem telesu, ampak ni tako, je čisto odvisno od posameznika kje.

all je napisal/-a:Zdaj pa eno vprašanje o sončnih kremah, ker je sonce svoje zobe pokazalo. ;) A katera ve za kako dobro kremo, z visokim faktorjem, pa da bi vsaj malo prijeten vonj imela. Pa a obstajajo kake manj mastne a kako bi temu rekla? Moram se do časa oborožit. :) V lekarni še nisem spraševala, bom pa šla tudi tja.

Meni so tudi sončne kreme bljak. Potem se še pol ure ne morem ničesar dotakniti :D. Lansko leto sem pa našla kremo Nivea, ki je brezbarvna, nemastna in v speju! http://www.nivea.si/Izdelki/Zascita-pre ... Protection in vse kar lahko rečem je d best :good:.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 20, 2011 6:27 pm

Baba butasta svoje lastne telefonske številke ne vem. :fool:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 20, 2011 6:56 pm

Ne vem, kam naj tole zapišem, sem pa pred časom vidla Gipsy na TV, je bila za ozadje mami Kutinki... :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 20, 2011 7:34 pm

taperverčki je napisal/-a:Baba butasta svoje lastne telefonske številke ne vem. :fool:

:girlblush: za tovrstno zagato sem jst sama sebe vpisala v svoj imenik, tko za vsak slučaj... :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 20, 2011 7:42 pm

Sej u resnici jo vem, samo sem se zatipkala in nisem opazila, da narobe piše. :dash:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 20, 2011 7:52 pm

DUŠKOOOO!!!!! A bi lahko PROSIM zrihtal da bi se dalo poste na tem forumu urejat mal več kot 15 sekund, prosim prosim?!
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: večinoma Ljubljana

Odgovor Ne mar 20, 2011 7:56 pm

I_love_u je napisal/-a:
sansa je napisal/-a:Isti deodorant uporabljam že najmanj 5 let in zdaj se je kar naenkrat moja koža odločila, da ima dovolj.

Si mogoče zamenjala pralni prašek ali mehčelec? Tudi to je lahko vzrok, ljudje vedno mislijo, da prašek/mehčelec sigurno ni, ker bi potem ratali izpuščaji po celem telesu, ampak ni tako, je čisto odvisno od posameznika kje.

all je napisal/-a:Zdaj pa eno vprašanje o sončnih kremah, ker je sonce svoje zobe pokazalo. ;) A katera ve za kako dobro kremo, z visokim faktorjem, pa da bi vsaj malo prijeten vonj imela. Pa a obstajajo kake manj mastne a kako bi temu rekla? Moram se do časa oborožit. :) V lekarni še nisem spraševala, bom pa šla tudi tja.

Meni so tudi sončne kreme bljak. Potem se še pol ure ne morem ničesar dotakniti :D. Lansko leto sem pa našla kremo Nivea, ki je brezbarvna, nemastna in v speju! http://www.nivea.si/Izdelki/Zascita-pre ... Protection in vse kar lahko rečem je d best :good:.

Včasih zamenjajo tudi sestavo krem, deodorantov...

Jaz sem imela pred časom problem, da sem po dveh, treh urah po čisto vsakem deodorantu začela prav nagnusno smrdet (samo če sem deodorant uporabila). Težava je minila, ko sem nehala uporabljati mehčalec (očitno je bila kombinacija nekaj v večini deodorantov + mehčalec). Trenutno mi najbolj odgovarja deodorant od alverde :good: .

Glede sončne kreme imam pa jaz najraje sončno od Eucerina v pršilu. Ni mastna kot so običajno in ima OK vonj, pa pikic ne dobim po njej :)
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Kraj: Petrovče

Odgovor Ne mar 20, 2011 8:01 pm

all je napisal/-a: Zdaj pa eno vprašanje o sončnih kremah, ker je sonce svoje zobe pokazalo. ;) A katera ve za kako dobro kremo, z visokim faktorjem, pa da bi vsaj malo prijeten vonj imela. Pa a obstajajo kake manj mastne a kako bi temu rekla? Moram se do časa oborožit. :) V lekarni še nisem spraševala, bom pa šla tudi tja.

Ker imam zelo svetlo kožo in me sonce hitro zažge, uporabljam:
Za obraz: Vichy Capital soleil - Mat mikro fluid za obraz ZF 30
Za telo: Garnier Ambre Solaire - Mleko ZF 30

Sem enkrat imela roke in rame posute z mehurji, pa sem si rekla, da nikoli več :dash: . Fluid za obraz je res SUPER, ni masten in se hitro vpije v kožo.
Mleko od Garnier pa je tudi ok, nimaš mastnega občutka na koži.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 20, 2011 8:20 pm

Jaz imam ful občutljivo kožo in alergijo dobim na vsak drek. Od deodorantov mi težave ne delajo Avonovi in Alverde (zdaj imam nek njihov z morsko soljo), od krem za sončenje lahko priporočim Lancaster mleko ali Afrodita kremo (s tem dvem nisem imela težav, pa me drugače sonce opeče v hipu, alergij tudi ni bilo).

Dragi Duško, zakaj zdaj moram še delat? A ne bi to lahko opravil kdo drug, da jaz grem na primer spat? :devil:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 20, 2011 8:43 pm

Jaz sem živa reklama za Alverde. Že dolgo uporabljam deo z ognjičem in nek solni v spreju. :) Se pa stinjam, mehčalci in praški zelo uplivajo na kožo.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 20, 2011 9:05 pm

Najprej razlika med "navadnimi" in "naravnimi" kremami. Prve imajo kemično zaščito pred soncem (nočem vedt kakšna kemija je to) druge imajo pa fizično zaščito. Če rabite res močno zaščito pred soncem, si kupite od Sante, zgleda kot bela krema. In to "belo" odbija sonce, preizkušeno na RES MOČNEM soncu, sonce nima šans! Če nočete biti beli od kreme (malo hecno izpade) jo zmešajte z oljem (mandljevo itd.). Nisem še sprobala ker mi mi je vseeno da sem bela od kreme, važno da me ne opeče. Sigurno pa obstaja tudi kakšna naravna ki ni bela (z že dodanim oljem).

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 20, 2011 9:07 pm

Panora tole kremo za obraz imam tudi jaz ja, fina. :)
Tako da bolj za telo iščem in ste mi tolk predlogov dale, da bom sigurno nekaj našla. Hvala vsem :kiss: Ker jaz sem kot jogurt, če me sonce dobi sem pa jagodni jogurt. Zato raje ostajam pri belini. :girlblush: Kar se Alverde tiče imam pa kremo za obraz, ki mi je končno malo kožo umirila po tej zimi mrzli, pa tudi piling imam od njih.

Drugače pa žalosten duško: http://www.facebook.com/album.php?fbid=10150116447912709&id=118597467708&aid=281836 Za zjokat :'(

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 20, 2011 9:10 pm

Moja mami je tudi totalni jogurt. Smo sprobal kreme od a do ž, tud faktor 50, pa je bila poleti vedno jagodni jogurt. Sprobala Sante, nič več jagodni jogurt! :lol:

Moj duško: brat me je zvlekel gledati zlatolasko. V hordi majhnih otrok sem se počutila khm, stara. :O

link: :bad: :bad: :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 20, 2011 11:07 pm

Jaz sem imela tudi precej težav z iskanjem kreme za obraz z UV-zaščito. Finta je v tem, da imam izredno mastno kožo in da je velika večina krem z UV-zaščito fuuul mastnih (polovica jih pa povzroči še dodaten naval mozoljev :girlsad: ). In sem lazila po drogerijah in lekarnah in nazadnje dobila testerje od Avene (za lani sem imela celo sezono pokrito, ker so mi jih toliko dali :good: ), ki se je izkazala za super fajn.
S kremo za telo bi bila jaz kar hitro zadovoljna, ampak je moj dragi malce nepotrpežljiv (se pač ne bo namazal in bo opečen ;) ) in je bilo treba najti nekaj, kar se hitro napaca in je učinkovito, hkrati pa meni ne bo povzročilo navala izpuščajev in mozoljev - tu je zmagal coppertone (oil free linija, v oranžni embalaži; ampak se ga očitno ne da več dobiti - tako da bo treba letos preveriti belega). Ima sicer neprijeten vonj, ampak so druge lastnosti tolk fajn, da to pač preživim.
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: ljubljana

Odgovor Ne mar 20, 2011 11:25 pm

Sicer ne vem če vam bo kaj pomagalo ampak sama imam res grozne probleme z alergijami (se še vedno po vseh testih ne ve na kaj) in posledično z atopijskim dermatitisom (res bed zgleda). Zadnje čase uporabljam mleko za telo A-derma (se dobi v lekarnah) ki je namenjena dermatitisu in suhi koži nasplošno. Moram priznat da je res fajn (še cel dan imam mehko kožo ko se namažem. Sicer je precej draga ampak se splača. Ne vem če obstajajo tudi kreme s faktorjem od A-derme ampak bi bilo fajn preverit. Aja pa še to krema je namenjena suhi koži ampak ni mastna (ker meni mastne kreme naredijo en velik lišaj po celem telesu ker rabim da mi koža diha če pa nanesem kaj ful mastnega pa dejansko se moji koži zmeša...

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 20, 2011 11:43 pm

Uuu, tole bom šla pa pogledat. Mam tud jst ful suho kožo.

Tale duško je en fajn center informacij, hehe :)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po mar 21, 2011 12:00 am

rozika je napisal/-a:Če rabite res močno zaščito pred soncem, si kupite od Sante, zgleda kot bela krema. In to "belo" odbija sonce, preizkušeno na RES MOČNEM soncu, sonce nima šans! Če nočete biti beli od kreme (malo hecno izpade) jo zmešajte z oljem (mandljevo itd.). Nisem še sprobala ker mi mi je vseeno da sem bela od kreme, važno da me ne opeče. Sigurno pa obstaja tudi kakšna naravna ki ni bela (z že dodanim oljem).

Tole bom preizkusila, hvala za nasvet! :)
rozika je napisal/-a:Jaz sem živa reklama za Alverde. Že dolgo uporabljam deo z ognjičem in nek solni v spreju. :)

Glede Alverde so mi super geli za tuširanje, šamponi in balzami za lase, pa še poceni izdelke imajo. Na žalost mi pa ta deo z ognjičem sploh ne odgovarja, raje uporabim kristale ali pa Weledo. :)

Da ne bom preveč off-topic, duško, zakaj me vsak dan ene 20x statična elektrika strese? Sploh ob stiku z mački in avtom :negative:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 21, 2011 12:07 am

Amital, to smo pa že imeli ;) Pobrskaj par strani nazaj, je bilo cel kup nasvetov :lol:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po mar 21, 2011 1:23 am

Iščem, iščem ;) Vem, da je bilo v drugi temi, mogoče pa le še kaj koristnega tu najdem. Se je pa hitro popisalo teh 80 strani :blush:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 31 gostov