Mateja4 je napisal/-a:Zaščitniki živali mučijo ljudi, ali pa: Nadlegovanje - kje je meja?
Vem, da se z lepo besedo in razlago da narediti veliko več, kot z napadanjem. In tudi mislim, da nobena na tem forumu ni taka, da bi brezglavo kar napadala ljudi. Tako da se mi teli predlogi za letake malo trapasti zdijo. Zaščitniki živali že tako preveč sranja požrejo, zdaj naj pa grejo sami delat plakate o tem kako mučijo ljudi?

A pa jih res mučimo?
Lahko pa ta nosečka sama to naredi, če je takega mnenja. Mora pa vedt, da vsaka akcija sproži reakcijo in to se je zgleda tudi v njenem primeru naredilo. Ta nosečka je bila deležna zgražanja, kar se njej grozno zdi samo zato, ker se ji ni grozno zdelo dat mucke stran. S strani punc iz PŽ in DZZŽ KR pa je prišla reakcija v obliki letaka, ki ozavešča.
To, da bi pa ona rada videla letake v stilu "Zaščitniki živali mučijo ljudi" mi pa da mislit, če se je njeno mnenje res sploh kaj spremenilo in če so se ji obzorja sploh razširila.

Pa to je samo moje mnenje, da ne bo zdaj izpadlo, da je to mnenje sodelujočih na PŽ.