udomačen tiger
Re: Nudim / iščem / kupim / podarim
Zbiraš bršljane? Koliko sort pa imaš? Slikice, prosim!
A sem povedala, kako sem potem uredila s tisto ograjo, ki jo želim ozelenit? Imam tri korita, v enem kovačnik (Mateja
), v drugem jasminovo trobljo, v tretjem pa vzpenjavo hortenzijo. Glede na to, da so vse sorte dobro prezimne, upam, da bojo preživele v koritu. Mi smo namreč direktno na skali, nasutih imam zgolj nekaj cm zemlje za travo in na tla vsadit žal ni možno. Ograja je iz alu vertikalnih letvic. A mislite, da bi bilo pametno čez namontirat kakšno leseno oporo, ali se bojo znale ovijat direktno na alu?Glede na to, da tukaj zadnje čase nizamo sama agrikulturna vprašanja, bi mogoče lahko obprli novo temo za vrtnarjenje in urejanje okolice.

ne zarad prekrivanja česarkoli, ker tudi jaz ne maram tepihov in tega.
). Ker bo ravno tam en stol, bo šlo še naprej in naprej. Seveda nam ni v interesu vlagat v najemniške prostore, lastnik pa tudi pravi, da je strošek previsok ...
). Carino bo treba plačati pri naročilu iz Amerike. Če se ne motim, je pa tudi marsikaj od tega možno naročiti s prepošiljanjem (torej: obstajajo firme, ki se ukvarjajo s tem, da ti nekaj naročiš pri njih, oni pa to naročijo nekje drugje in ti to dostavijo; nekaj jih je (po novem?) tudi v Sloveniji).