Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 10, 2011 1:27 pm

Re: Daj si duška

jaz bom pa res mogla diplomirat. mi je služba tok ugodnosti na ta račun ponudila, da ne morem zavrnit. :good:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To maj 10, 2011 1:32 pm

Penny je napisal/-a:Kaj? :O kaj pa je blo? A je spet kdo koga vrnil?? A ma spet kak mulc alergijo :O

Mah, ja.. Zanna prihaja nazaj, ker je preveč gospodovalna za gospo postala.. Štekam, ampak to je vaša odgovornost, da jo naučite kje so meje.. Ah, ja.. Ljudje smo posebna vrsta in ne maram nas :bad: .
To err is human, but to get even? THAT is divine.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 10, 2011 1:37 pm

taperverčki je napisal/-a:jaz bom pa res mogla diplomirat. mi je služba tok ugodnosti na ta račun ponudila, da ne morem zavrnit. :good:

To je pa fajn slišat! :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 10, 2011 2:02 pm

bravo, taperverčki :good: motivacijo rabiš, vidiš! :clap:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 10, 2011 2:06 pm

:lol: taperverčkova, lohk ti jest za bolšo motivacijo stojim za ritjo in ti skoraj bruham. [size=50]ne vem pa kake barve bo[/size] :lol:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 10, 2011 2:28 pm

http://www.youtube.com/watch?v=aUaP0t5I ... grec_index
In ljudem se to zdi blazno smešno :O :bad: A bi radi ubil otroka? Kreteni res... :bad: :bad: :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor To maj 10, 2011 4:48 pm

Duško, res mi ni bilo treba popestriti dneva s tem da mi je avto crknu sredi križišča v najhujši gužvi. Pa da so bli okol samo kreteni, ki so se raje usedl na hupe in režal, kot pa da bi kdo pomagal (z izjemo enega gospoda v rdečem avtu, ki pa sam ni mogel dosti). Sem pa zelo hvaležna za prijazne in učinkovite policiste, ki so, kot bi mignil potisnili avto na pločnik, brez nepotrebnih vprašanj, še vozniške in prometne mi ni bilo treba pokazat. Lepa hvala mojim "angelom v modrem" :kiss: .
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor To maj 10, 2011 5:40 pm

Zakaj je tak težko presoditi, če ima maček/mačka lastnika ali je zapuščena? :girlsad:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To maj 10, 2011 7:03 pm

Praktično vse se zmeniš z ljudmi, vse razumejo, vse znajo. Ampak, ko pa pridemo do tega, da so pasji zeleni biketki ful kul, ker je v njih zelenjavca ... :fool:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 10, 2011 7:10 pm

o joj :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 10, 2011 7:19 pm

modrozelena je napisal/-a:Praktično vse se zmeniš z ljudmi, vse razumejo, vse znajo. Ampak, ko pa pridemo do tega, da so pasji zeleni biketki ful kul, ker je v njih zelenjavca ... :fool:

hja no - mogoče pa gre resnično samo za nevednost in zavedenost od (priznajmo) simpatičnih reklam? Pa se da torej tudi pri "zelenjavnih" briketkih s pametnim pogovorom doseči rezultat. Taka je bla posvojiteljica mojega čisto prvega začasnika (mačka sicer, no ampak saj to nima veze), pa mlekec pa Wh...s pa takle, ko pa sem ji (na prvem obisku seveda že!) lepo potrpežljivo razložila, da to ni OK in zakaj ne, je vzela na znanje in mačkon ima super podložnico (in seveda nima "zelenjavnih" briketkov pa mlekca za kostke).

Kaj hočem rečt? Da včasih mogoče res prehitro "planemo" na koga, pa sem prepričana, da kdaj tudi resnično brez prave potrebe.

No pač ne vem, kakšna točno je bla konkretna situacija - tole sem pač tko napisala, na splošno. :)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To maj 10, 2011 7:26 pm

Ah ja, definitivno je kdo neveden in se jih da popolnoma na lep način izobrazit. Take imam čisto rada. ;) Nekateri pa mislijo, da so pojedli vso pamet tega sveta in sploh nočejo poslušat kar imaš povedat. Na te sem ciljala. :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Dravograd

Odgovor To maj 10, 2011 8:06 pm

Pa ne morem verjet. Vsi ljudje, ki jih poznam so mi začeli tečnarit kako mačke niso za noter in je za njih boljše kratko življenje kot pa TRPLJENJE v hiši :dash: :dash: :dash: :dash: :bad:
You will always be lucky if you know how to make friends with strange cats.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 10, 2011 8:10 pm

Hja, ti pa trpiš ko njih poslušaš. Praši, če jim je za to tud kaj mar? ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 10, 2011 8:15 pm

Sigurno ste že vsi slišali za malega medvedka, ki ga ima kmetija Logar. Ravnokar sem gledala prispevek na Preverjeno- medvedek je lastnika, ko ga je nesel do krave piti ugriznil v prst, zato ga je lastnik brcnil v trebuh!!! A mi lahko nekdo pove, zakaj je ta medvedek sploh še pri temu izmečku?!
Kaj je bolje: evtanazija ali naslednjih 35 let, kolikor približno medvedi živijo, v ujetništvu?? Mi je prav žal, ampak jaz sem za evtanazijo, če ni druge rešitve kot ujetništvo.
In še lastnikova prijava: če poje ene 5 ljudi, ne bo nobene škode, inšpektorja, ki ga je prišel pogledat, ko je nekdo prijavil, da imajo medveda, je pa kar na gobec ruknil. Mah :dash: :dash:
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 10, 2011 8:21 pm

Ta tip je res kmetavz in potem bluzi da ni dhnara za ograjo.

Ok, potlej ga tudi za hrano ne bo, ko bo medo enkrat "prerasel" kravo in kruh s cukrom.

Mah :dash:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To maj 10, 2011 8:28 pm

Sem tudi jaz gledala ja - ampak definitivno nisem za evtanazijo medvedka - magari naj uredijo en naravni park, zavetišče za divje živali in naj ga dajo tja. Naj kar lovska združenja dajo svoj keš za to, če so že njegovo mamo ustrelili, naj pa zdaj vsaj nekaj dobrega naredijo in za medvedka poskrbijo.
In naj ukinijo lovce v tej obliki kot jih poznamo danes, (sami plesnivi starci, psihiči in vaški pijanci, ki streljajo za zabavo, požrtijo in pijanščino). Pol je itak raubšicarjev.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: ljubljana

Odgovor To maj 10, 2011 8:29 pm

pa sej temu medveku je bil ponujen nov dom-pri tistem gospodu ki ima ful lepo zrihtano za medvede. Mu je že kletko pripravil-sicer v ujetništvu-pa vseeno mislim da ima gospod veliko izkušenj z medvedi. Kje je zdaj inšpekcija??? Temu tipu je treba medvedota nemudoma odvzet. Se vidi da tip nima razčiščeno v glavi. Takemu še otrok ne bi pustila imet (verjetno jih pretepa kot medvedka) :bad: :bad: :bad: :bad: :bad:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 10, 2011 8:37 pm

Saj ima psa...

Dejansko zgleda noben več noče zraven, ker je tistga poču čez gofljo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 10, 2011 9:13 pm

S tem medvedkom se bo zadeva rešla šele na tak način kot so se rešli kranjske hrte, prišli popokali noben vidu noben slišal in hrti živijo srečno naprej nihče ne ve kje. Ker tale kmetavz...to je pa za bruhat sej bo tega bogega medvedka še fental enkrat ko ga bo mal bol ugriznu...žalostno res :/
Dogs have owners, cats have staff
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov