čvekava papiga
Re: Daj si duška
Napol budna in malce prestrašena v postelji razmišljam, kaj bi tole bilo, ko slišim avto... ki proizvaja neke čudne zvoke (bila sem čisto preveč zaspana, da bi bila sposobna sešteti 1+1 in dešifrirati, kaj pomenijo zvoki). OK, gremo pogledat, kaj je, a se je vaška mularija spet spomnila ponagajat ali kaj (v mojih srednješolskih letih so nadobudni mladci pod mojim oknom in na našem dvorišču uprizarjali vse sorte... od tega, da je ničhudegasluteči obiskovalec, ki ni bil moj fant, našel ob odhodu svoj avto na klocnah, do bolj ali manj ubranih podoknic... da ne govorim o prevrnjenih smetnjakih, ki so se čudežno, verjetno kar sami od sebe, znašli na dnu klanca 100 m pod hišo
). No, zunaj sem zagledala nič kaj vesel prizor. Na našo škarpo, ki meji na pločnik oz. cesto, je nasedel en hudo pijan ford mondeo. Ampak to ne nasedel tako, malo za hec. Avto je nabil na škarpo s tako hitrostjo, da je vogal škarpe odbil in nasedel po celi dolžini podvozja. Levi dve kolesi sploh niste imeli stika s tlemi. Ustavilo ga je šele manjše drevo.
Prizor je prijetno zaokrožila poletna nevihta, pravzaprav kar naliv.
In seveda budala pijana, ki si ni in ni dala dopovedati, da ni šans, da bomo trije uspeli avto poriniti nazaj na cesto in da ni šans, da bo v takem stanju vozil do doma. Na srečo je mimo pripeljal moj bivši sošolec (trezen), poklical še par kolegov in so rešili situacijo (potegnili avto nazaj na cesto in budalo pijano spravili domov v posteljo). S-O-V-R-A-Ž-I-M--P-I-J-A-N-E--V-O-Z-N-I-K-E!!!!

ali pa na forumih, ko v maniri mačjega markiranja ljudje v vsaki temi, ki so jo prebrali, naspamajo samo po en smajlič, in tako večkrat na dan 

)
Se mi zdi kot da delam krivico vsem lepim trenutkom ki sva jih mela skupaj...

Meni je bilo veliko lažje, ko so starši kupili Asto.
V službi sem imela pomoje v roku 10 minut 3 na računalniku.