Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 17, 2011 1:28 pm

Re: Daj si duška

:lol:
Cats, sej bi si samo malo dali duška, no ;) Duško bi bil malo nalomljen, ampak še vedno čisto uporaben ;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 17, 2011 1:29 pm

:lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Pe jun 17, 2011 1:31 pm

Leia, vse bo o.k! Z Duškotom polomljenim ali brez... ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe jun 17, 2011 5:47 pm

http://www.podarimo.si/101342-mops-in-macek

Vem, da sem že tečna s temi oglasi, ampak se še vedno najdejo cvetke.. Tako, da vse, ki ste oz nameravate biti noseče oddajte svoje živali in še ko boste pričakovale drugega dojenčka, oddajte prvega :dash: :dash: .
To err is human, but to get even? THAT is divine.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 17, 2011 5:48 pm

Šit, sem vidla tole in hotla isti link dat kot ti Šiva.

:bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 17, 2011 5:49 pm

Cats, kva težiš?!? :O
Meni je Duško danes kavico skuhal, sem ga objela pa še polupčkala! :kiss:
In kaj boš zdaj?????? :devil: :P :playboy:

Leia, itak da bo OK!
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 17, 2011 6:00 pm

Ej, smo danes vse nasajene, jaz z gorjačo, Cats z ganom, Leia in slavica butata duškota...... :O Polna luna, definitivno.

Mimogrede Alexx, Cats duškota brani, kava ji pa itak vedno diši....Slika
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 17, 2011 6:02 pm

Alexx je napisal/-a:
Leia, itak da bo OK!

Ziher boSlika
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 17, 2011 6:38 pm

Eh, jaz sem samo malo zagrozila Duskotu pa je pri nas takoj bolje :)

Seveda danes bolnica noce vec piscancka, je tuna bolj po njenem okusu :) In celo kaksno kapljo vode je vendarle zauzila :)

In itak imamo na vsakih par metrov posodico s tem ali onim, ce bi ji mogoce kar naenkrat padlo na misel, da bi tam kaj pojedla ali popila :)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 17, 2011 7:49 pm

Leia je napisal/-a:
...In itak imamo na vsakih par metrov posodico s tem ali onim, ce bi ji mogoce kar naenkrat padlo na misel, da bi tam kaj pojedla ali popila :)

Okoli bolnih muc, sploh takšnih, ki zaradi bolezni ležijo in se ne morejo umaknit, ni priporočljivo nastavljat posodic s hrano. Vse te vonjave po hrani lahko muca začne povezovat s svojim slabim počutjem in se ji še bolj zagabi, zato lahko začne ob okrevanju jesti še kasneje, kot bi drugače. Saj tudi nam, če se res slabo počutimo, ne paše, da nam nekdo skoz nekaj pod nos nosi, mi pa komaj zadržujemo bruhce.
Če se seveda Leia normalno giblje, ni hudega, ker se bo vsej tej razstavi hrane pač ognila, vi boste pa pač stran metali.
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 17, 2011 7:56 pm

Muci, ki nima teka za jest in/ali ji je celo slabo se nastavi samo brikete in vodo. To so mene prepričevali nekaj let in kakšno leto nazaj končno tudi prepričali.
Če se bo dobro počutila in bila lačna, bo jedla, če ji hrana ne paše, ji boš z nastavljanjem različne hrane samo povečala slabost. Tako je tudi veterinarsko priporočilo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 17, 2011 8:38 pm

:) Saj ni tako hudo, pac malo pretiravam ;)
Direkt okrog nje ni nicesar in ji itak hrano ponudim samo, ko sama zacne okrog posod hodit :) Ko neha jest, pa pospravim :)
No, voda je pa res vsepovsod :)

Je pa ze veliko bolje, hodi okrog in se crklja, kar je ful velika sprememba :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 17, 2011 8:49 pm

Tecka je napisal/-a:Dragi Duško upam, da butanje z glavo ob zid pomaga zbit bedaste ideje iz nje. Grem naprej :dash: :dash: :dash: ... Jao kok sm jst en vosu :dash:

Jaz pa se zadnjih nekaj let tudi takole sprašujem. Pa pravijo, da gre osel samo enkrat na led. Mogoče, ampak oslica kakršna sem jaz pa očitno večkrat. Se opravičujem vsem tapravim oslicam, ker sigurno niso takšne tepke. :dash:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 17, 2011 8:51 pm

Pa lepo, lepo prosim borbeno razpoložene, naj duškotu niti ene same dlake ne skrivijo. Si predstavljate kako bi bilo, če bi nas kaznovali s prepovedjo približevanja? :O
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe jun 17, 2011 9:00 pm

Patricija je napisal/-a:
Tecka je napisal/-a:Dragi Duško upam, da butanje z glavo ob zid pomaga zbit bedaste ideje iz nje. Grem naprej :dash: :dash: :dash: ... Jao kok sm jst en vosu :dash:

Jaz pa se zadnjih nekaj let tudi takole sprašujem. Pa pravijo, da gre osel samo enkrat na led. Mogoče, ampak oslica kakršna sem jaz pa očitno večkrat. Se opravičujem vsem tapravim oslicam, ker sigurno niso takšne tepke. :dash:

Viš jaz imam drugačen pogled na zadevo... Osel gre samo enkrat na led, torej osel definitivno nisem. Sem teslo
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 17, 2011 9:58 pm

Ah, ne, teslo sem jaz :lol: To moram delit z vami, prehudo je, da bi sama živela s tem :lol:

Danes pridem iz službe in pred vhodom med nalivom srečam soseda, par, 50+ let. Gremo skupaj v dvigalo. Oblečena sem bila v široko, pod prsi rezano obleko. Nekaj kramljamo o dežju, nakar gospa reče:
G: Pričakujete?
Jaz: ??? (možgani panično iščejo kakršenkoli pomen vprašanja)
G (še enkrat, potrpežljivo, misli, da jo nisem dobro slišala): Pravim, pričakujete?
Jaz (še vedno ne vem, kaj me sprašuje, toda nekaj moram rečt): Ummm, vedno. :girlblush:
Gospa in mož: :O (korak nazaj) (v oblačkih nad glavo jima piše Pišuka, tale je čist čudaška)
Jaz (ful mi je nerodno, ker ne kapiram, gledam stran).

Pa sta rekla Adijo in hitro šla ven v svojem štuku.

No, ko sem odklepala vrata, se mi je končno posvetilo, kaj je mislila :dash: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 17, 2011 10:09 pm

:lol:

Pa sej, če bi se ljudje malo bolj za svoje riti brigali, ne bi prihajalo do česa takega.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 17, 2011 10:09 pm

:lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Dravograd

Odgovor So jun 18, 2011 7:37 am

:lol: :lol:
You will always be lucky if you know how to make friends with strange cats.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 18, 2011 8:01 am

Vidim, da se vas veliko ima za debele, pa da vam predstavim še drugo stran kovanca. Celo življenje sem bila okostnjak,in verjemite, ni fajn, ko: se trenutni fant pritožuje, da ga žuliš :O (je hitro postal bivši :D ); ko te pri zamenjavi osebnega dohtarja novi sumljivo gleda v zenice in po rokah, če se pikaš, da si tako suha in te obvezno pošlje na pregled krvi :dash: ; če si moraš skoz natikat dvojno podložene modrce, da vsaj približno zgleda, da nimaš samo gumbov tam gor;
ko v štacuni gledaš deklaracije, da kupiš čips, ki ima VEČ kalorij; ko z ihto zabrišeš vago v kanto, ker je spet pokazala 1 kg manj :rolleyes: ;
ko v vsaki cunji zgledaš, kot da bi prt obesil na palico :blush: ;

Na srečo je mati narava poskrbela, da se po 35.letu presnova upočasni in je počasi prišlo nekaj mojih zlatih lubic -kilc :kiss: in sedaj imam prvič v življenju: rit. :yahoo: .

Tako da tudi "na drugi strani" ni fajn, zmeraj sem z zavistjo gledala ženske, ki imajo "joške do Koroške", so cele fajn mehke in zaobljene, jaz sem pa na dopustu v šotoru dobila modrice od lastnih kosti :dash: .

Nič se sekirat, dobro jest in pit, lepe smo take, kot smo :good:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov