zvesti pes
Re: Daj si duška
Treba se je kontrolirat, ampak kljub temu je vsak že kdaj v afektu jeze in občutku nemoči izrekel kaj žolčnega, česar v resnici ni mislil in s tem prizadel drugega. Kdor pravi, da ni, sam sebi laže. Zdaj nekoga na veliko obsojat zaradi enega v afektu napisanega žolčnega komentarja, se meni zdi brezveze... ...Tudi kitajski pregovor pravi, da besede same še nikoli niso riža skuhale. Mislim, da so dejanja tista, ki štejejo, jezik ima pa vsak bolj ali manj dolg.
). Zaradi množične reakcije. Ko se nabere toliko gneva (kot je že omenila taperverčki na prejšnji strani), vpliva to slej ko prej na počutje in energijo vseh nas. In tudi skrbnice in njenega revčka.

Koliko psov je bilo na cesti, koliko mladičkov, sploh nisem mogla zadržati solz. Zvečer je celo en prišel do mene, mi dal tačko, pa drugo tačko in se vlegel na hrbet. Seveda sem ga kot nora čohala, čeprav so drugi govorili, da nikoli ne vem kakšno bolezen ima, itd .. A je res tega treba? 
Dvignem glavo še enkrat in glava ji omahne.
Dejansko je tako trdno spala, da sploh 10s ni opazila ničesar. Meni pa je skoraj srce padlo ven. Sem se totalno ustrašila.

). Za nama sedi par. Punca se prvih nekaj minut filma (ne predfilmov) priduša, da res rada hodi v kino. Res rada. Ko je film glasnejši, govori še malo bolj na glas
Se spet obrnem in končno je dečko pospravil svoje smrdljive tace do konca filma