Re: Daj si duška
( res pa je, da ni nikoli spuščena )
http://mojizakladi.blogspot.com/
Moderator: andreja
( res pa je, da ni nikoli spuščena )
udomačen tiger
pola je napisal/-a:Meni je pa najhuje, da se ljudem zdi zabavno, da so njihovi mali psi nevzgojeni, se derejo in zaganjajo v pse. V isti sapi se taisti ljudje zgražajo nad velikimi psi. Večina večjih psov je veliko bolj vzgojenih kot so tamali. Valda to v tvojem primeru ne drži in prav je, da si ga prijavila. Upam, da jih bo izučilo.
Nam se je zgodilo, da se je naši privezani bullmix psici v glavo zagnal maltežan. Dobro, da je naša Maca taka kot je in se je le na smrt prestrašila. V primeru, da bi bila do psov agresivna bi se lahko drugače končalo. V SN pa bi bil naslov: Pitbull ubil ubogega maltežančka.

Samo sem jaz osebno več teh malih "belih" srečala in jih še vsak dan slišim okoli bloka kako bevskajo. 
udomačen tiger

udomačen tiger
Kraj: Kranj
Didi je napisal/-a:zadnje čase pravim, sicer bolj v hecu kot zares, da si bom enga argentinota omislila, ku je tak "strašljiv", bodo vsi pred mano bežali
, argentinci so meni osebno tako kjut, da se čisto stopim, ko katerega srečam
.
udomačen tiger

udomačen tiger

udomačen tiger
udomačen tiger
Kraj: Ljubljana
udomačen tiger
, karakter ima pa za tri AD
.
nevidna bolha
Kraj: Koper
helena je napisal/-a:meni je zelo žal, ker res nočem nič kritizirat in vem, da se resnično trudite za muce, ampak s tem rezervacijskim sistemom boste na dolgi rok privlačile same takšne, žal. Se pa najdejo vedno takšni, pa če si še tako skrben pri oddaji.
udomačen tiger
udomačen tiger
Kraj: Ljubljana
, vem, da so krivi ljudje, ampak AD pri nas niso več to kar bi morale biti
.
udomačen tiger
, a mi kdo pove, zakaj naj se prijavlja najdba zapuščenih mačk pristojnim zavetiščem, če jih nobeno ne sprejme??? Še fajn te nazjajo, če narediš kot zakon predpisuje in o najdbi obvestiš zavetišče. Očitno je res najbolje kar mimo it....eh.
udomačen tiger
, pa še za
.helena je napisal/-a:Grrrrrrrrrrrrrrr, a mi kdo pove, zakaj naj se prijavlja najdba zapuščenih mačk pristojnim zavetiščem, če jih nobeno ne sprejme???
oaza88 je napisal/-a:ja, sej....![]()
![]()
helena, če ti bo kdo odgovoril na tole vprašanje, bi pa odgovor tudi jaz rada slišala.
oaza88 je napisal/-a:ja, sej....![]()
![]()
Če ima kdo uporabno idejo, kaj storit v taki ku**evi situaciji, da bo optimalno - lepo prosim...

udomačen tiger

), da problem od bližje vidijo, če bi jim to pomagalo. Najmanj kar naj bi (menda še vedno, al kako?) po predpisih morali nardit je s/k, označit in vrnit, če so pač zdrave in dovolj stare in je okolje za to primerno.
Na papirju imamo vse, v praksi pa jajca od... pa tiste, ki bi morali, pa ne, pa tiste, ki ne bi smeli pa ja, da jim potem prvi lahko očitajo, da zakon za druge pa ne velja... 

udomačen tiger
glupa baba, kaj primerja. Posledica- na vsaka dva metra eno leglo v škatli, v vreči, ali v reki ali pa na Heleninem ali kakem drugem pragu.... Najbolj neumno od vsega pa mi je prepričanje, da muce uživajo v spolnosti in da to morajo imet
: ker potem imajo lajf, drugače pa samo apatično gledajo....
udomačen tiger
Vrni se na Zabava, čvekanje, šale
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov