udomačen tiger
Re: Daj si duška
.
Moderator: andreja
udomačen tiger
.
udomačen tiger
Kraj: Dravograd
taperverčki je napisal/-a:Jaz sem pred kratkim v službi padla čez nogo. svojo.![]()
Sicer imam pa cele noge polne razno raznih podpludb, ker se itak dobesedno ob vsak vogal zataknem. Štor all the way.
Svojo?
Kolko jih pa maš?
A ne rabiš dveh za hodit? 

udomačen tiger
No, saj nisem tolk naivna, da bi mislila da nekdo, ki dela v trgovini za živali dejansko ima nek čut za te in znanje in informacije. Samo upam pa vseeno.
No sej kkšnga bo že hitr oddala, sploh ker je take barve kot Tinka, pa ena je kot Leni, ...
udomačen tiger

Jaz sem bila skoraj prepričana, da bi na svetovnem prvenstvu v nerodnosti premočno zmagala, zdej pa nisem več ziher. Konkurenca je videt kar huda in moji dosežki kar nekam zbledijo.... 
Ker kaj pa je to, da se pogovarjaš s človekom in naenkrat iz neznanega razloga padeš na kolena, proti pretepanju z vozičkom... kaj si je človek mislil sicer ne vem, jaz si pa nisem nič kaj dosti, ker so moji možgani ostali tam nekje na meter 60 pa še malo, jaz pa pač... no... tam dol nekje

)
No, to je če v glavni vlogi ne nastopam jaz in sem zgolj med opazovalci. Če pa, pa navijam za obratnosorazmernost 

udomačen tiger

udomačen tiger
Kraj: Prebold

udomačen tiger
sleepy je napisal/-a:Svojo?
Kolko jih pa maš?
A ne rabiš dveh za hodit?

Mačja mama je napisal/-a:Ko si po par letih prvič izborim en konkreten dopust in se odpravim na lokacijo, o kateri sanjarim že vsaj 20 let, potem NE MORE in NE SME bit 10 dni slabo vreme in +4 (ŠTIRI!!!) stopinje celzija!!!
Nisem vozila 10.000 kilometrov in zagonila strašljivo vsoto denarja (s tem da sem ves čas spala v avtu in imela vso hrano s sabo, seveda) za ta dopust samo za to da sem šla gledat oblake in luže!!!![]()
![]()
![]()
Če pa že, pa vsaj ne tako daleč

udomačen tiger
Kraj: Ljubljana
Sploh ne zdržim več, kaj šele bo ob 14 uri 

udomačen tiger
sleepy je napisal/-a:
Duško, moja nova 20 ali blizu let stara senca odhaja na poseg. Zaposli se tacajt z vsemi ostalimi plis.![]()
Wish us luck

Tenkju
bemtiš, mene skrbi, pa je bla en teden pri meni... "tam" je bla (blizu) 20 let, pa... eh no comment.
Duško, prosila sem te, če bi se lahko zaposlil z DRUGIMI?!? Hvala, res hvala, ampak če si si zamislil, da bi lahko postala zvezda youtubovih posnetkov most stupidest people, te moram razočarat. jaz to ne bi.
Za mišjega mi je uspelo preprečit uresničitev tvojega namena....
Baje ni modro, če greš tankat, pa se (potem, ko plačaš), odpelješ še s cevjo v tanku... 
No sej mam opravičilo. Pač, če človek pusti 20 let starega psa, pa čeprav v najboljših možnih rokah, pa čeprav po samo enem tednu sobivanja, v bolnišnici, obstaja verjetnost, da ga bo kljub vsemu malce skrbelo in bo malce zamišljen...
Hvala bogu za ogledala, in še bolj za to, da jih uporabljam in sem se premaknila samo za kakšen meter... 

plašen zajček
Kraj: Petrovče
Kličem okoli in nobena ne sprejema pred septembrom. Prav na jok mi gre,...
udomačen tiger
plašen zajček
Kraj: Petrovče
udomačen tiger
zbaše v box pa pelje na S, ki sem ga valda jst posodla, pa še popust sem jim zrihtala (ker imamo še ene druge skupne mačje "posle"
), pa da tega ne počne 14 dni
, itak ane
in potem čvekačvekačvekačvekačvegacelkupopravkovčvekajutridopustšečvekablablablatkodajutrimamšečasblablabla prosi, če vendarle lahko pridem z živolovko in potem jaz, ki se pripeljem z avtom in žv par km do njih, jst, ki prvič vidim to mačko na blizu in ona mene, lahko lepo malce počebljam z njo in jo čohcam pa zagrabim za kravatlc pa v box zbašem in čavo, pejte zdejle k vetu prec. A se lahko vsak sam malce potrudi, brez, da dela cel projekt iz ulova ene čisto znosne mačke?!

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov