udomačen tiger
Re: Pritepeni muc
Kako je zdaj z macko malo? Pa s tistim na občini, je kaj težil še?
Moderator: renata
udomačen tiger
nevidna bolha
čeprav sem mu povedala da sem doma šele po 10. uri, je on prišel prej, s svojim sinom (WTF) in kartonsko škatlo po mačko. Ampak mačka se ni pokazala, itak pride samo na moj glas. Medtem pa me je klical iz VURS-a, da so dobili mojo prijavo, sma se pomenila kako in kaj in je rekel da bo on zdaj poklical na občino in pa da naj še jaz enkrat pokličem da vidim kako in kaj.Potem me je kelical iz občine, ves užaljen ker sem prijavila na VURS, takoj za njim me je klical še enkrat iz VURS-a in rekel da je z njim govoril in da on dovoli da on osebno pelje mačko v Zonzani, da ga bodo iz Zonzanija obvestili takoj ko mačka prispe in bodo oni potem vršili nadzor kako in kaj. In da naj še enkrat pokličem na občino in mu rečem, da je on naročil, da predno pride po mačko, naj si gre na veterino sposodit transporter, da mačke ne sme voziti v škatli. Sm ga poklicala in je res prišel s transporterjem. Mačka je prišla k meni, najprej sem jo božala, ji je bilo ok, ko pa sem jo prijela, se je ful bunila, renčala, se zvijala, pa zanimivo mi je bilo ker je med tem renčanjem in protestiranjem in pihanjem ves čas predla ...ko pa sem jo dala v transporter, je čisto podivjala, vsa je bila prestrašena in je ful jokala
tako da vprašanje kolk se bo fajn počutla v zavetišču nameščena 
potem sva rekla par besed o odgovornosti itd. pa je rekel da imajo ogromno dela, ki ga ne zmorejo, pa da bi mi na to temo lahko marsikaj povedal itd., iz njegovih besed sem zelo jasno razbrala da ravno na moji strani ni ( pač ena usrana mačka, a ne), ampak da mu je jasno da se nebi tukaj ustavila, tega pa ne rabijo. Se pravi so ukrepali bolj iz strahu pred kakim medijskim linčem, meni je tudi prav. Toliko še o tem, kar se razvnelo v eni drugi debati : o ponižnem klečeplazenju pred takimi organi in upanjem da bodo zadevo uredili. Prijava je bila podana malo ostro in za ravno toliko osebne note, da jim je bilo jasno da če ne bodo ukrepali, se tukaj ne bo nehalo.
udomačen tiger
macafaca je napisal/-a:Sem rekla da ja, sedaj že, ko ima njih za vratom, pa mi je odvrnil da on (iz občine) ima za vratom zakon o zaščiti živali, oni ( VURS) pa imajo za vratom take kot sem jaz
čvekava papiga
nevidna bolha
Tako da povejte, jaz je res ne morem imet, saj tukaj bi na naši parceli bi lahko bila, samo bi ji bilo verjetno dolgčas, pa da jo avto povozi čez čas pa tudi nima smisla...tako da povejte.Mačja mama je napisal/-a:macafaca je napisal/-a:Sem rekla da ja, sedaj že, ko ima njih za vratom, pa mi je odvrnil da on (iz občine) ima za vratom zakon o zaščiti živali, oni ( VURS) pa imajo za vratom take kot sem jaz
VSAKA čast!!!!![]()
Ampak tale stavek me je zdaj TAKOOOO nasmejal!!!!
macafaca je napisal/-a:Evo, muca je v zavetišču, menda se vredu počuti, je pregledana in zdaj med drugimi mačkami.

nevidna bolha
sleepy je napisal/-a:
[/quote]
nevidna bolha
nevidna bolha

udomačen tiger

udomačen tiger
nevidna bolha
nevidna bolha
helena je napisal/-a:Zakaj muce ne bi sterilizirali, označili in vrnili nazaj?
nevidna bolha

Sem pozabla, da so za oskrbo zapuščenih živali profesionalci...

helena je napisal/-a:Ne, če je cilj, da jih čimveč pogine v čimkrajšem času, lahko gre seveda tudi direkt med ostale. Celjski inšpektorji pa imajo tako ali tako čisto svoja merila o tem, kaj karantena je. torej mačka je nameščena, če ji slučajno uspe preživeti v zavetišču, bo šla z veliko verjetnostjo ven nesterilizirana na kako kmetijo lovit miši in kotit mladičke.

udomačen tiger
udomačen tiger
macafaca je napisal/-a:pa da še razložim, zakaj je ne morem met v stanovanju. ker živim z monkom![]()
![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov