Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr jul 06, 2011 7:56 am

Re: Daj si duška

Tok sem jezna, da me bo razneslo. Drugi po vezah spravljajo tvojega otroka na drug avion, tebi pa celo noč sploh ne potegne, da ni prišel domov. Čist sem penasta.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 06, 2011 8:35 am

Zebe me k psa :O Še flis od kolegice sem mogla oblečt, ker me zebe :O Pol pa pravijo globalno segrevanje :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 06, 2011 8:38 am

Men je pa ful vroče, od same jeze. :aggressive:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 06, 2011 8:56 am

Cats, sam res!! Jst se spomnim poletij ko je blo mesec in pol nad 30 stopinj, podnevi in ponoči!! letos pa 15. In to je nek Julij?! Svašta.

Biarritz in Helena: zakaj sta tako jezni?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Sr jul 06, 2011 8:59 am

rozika je napisal/-a:Se počuti kot morilec... :'( :'( V parku našli ptička, pa kljub trudu ni šlo. :girlsad: :'(

No, zato se pa že ne moreš počutit kot morilec. Halo? Slika

biarritz je napisal/-a:Tok sem jezna, da me bo razneslo. Drugi po vezah spravljajo tvojega otroka na drug avion, tebi pa celo noč sploh ne potegne, da ni prišel domov. Čist sem penasta.

Mogoče se pa temu reče, da je ljubezen slepa... :mocking:

Meni pa ni več vroče, je klima rešla zadevo :mocking: Zdej sem glih prav ready za popoldanski appointment Slika

:dance:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 06, 2011 9:13 am

Joj tole me je danes zjutraj spreletelo, da moram nujno dopolnit, ker sem bila čisto premalo konkretna in si res ne morem pripisovat zaslug za tole znanost in moram priznat :blush: no, da ta nasvet ni zrasel na mojem zelniku. :girlblush:

sleepy je napisal/-a:
all je napisal/-a:Hm, kako se odjavt od prejemanja info maila? Od neke bivše kandidatke za županjo prejemam te info maile/vabila/... pa mi gre na živce. :rolleyes:

:mocking: tržno inšpekcijo pokličeš :mocking:

:truce:

Tole sem se naučila po sistemu by frigga
:girltruce:

BTW all a se ti je ratalo odjavit? Ker drugače lahko tudi tipko delete pritisneš ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 06, 2011 10:52 am

Jutri odhajam na dopust, pa namesto da bi se veselila, me vse samo skrbi :dash: :dash:
Kaj če se ne bosta štekala in se bosta samo tepla, pa si kaj konkretnega naredila, kaj če bo kateri, ki bo merkal mojo dve mali bubici, pustil odprto kako podstrešno okno, pa bo kateri zbrisal, pa ga več ne bo, kaj če se kateremu zgodi kaj takega kot Tobyju pa bo komaj zvečer nekdo prišel in to videl, kaj če ne bota zadosti papala, kaj če se kateri prehladi, kaj če se kateri zapre notri v kako sobo in bo cel dan jokal.... Najraje bi ostala doma :dash: :dash:
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 06, 2011 11:22 am

:) Fiorina, vse bo OK. Na list, na veliko, napiši bistvena navodila - glede zapiranja oken, vrat + še 3x jim povej, da so muce neprecenljive in da morajo ekstra pazit.
Ne bosta se tepla, ne bo si nihče nič zlomil, jedla in pila bosta, te bosta pa tudi zelo pogrešala in kar imej malo slabo vest. ;) Pa uživaj na dopustu. :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 06, 2011 11:25 am

pa ko prideš nazaj, bosta tudi pokazala, da sta te pogrešala ;) pri nas obezno vsaj kakšno uro Leia ne govori z mano - no, tako je pri krajših odsotnostih za par dni. če me ni cel teden, se pa kar cel dan užaljeno obrača stran :angel: Yodi naju pa nadere, da se ve, da se takih reči ne sme početi :D
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 06, 2011 11:48 am

:lol: :lol: :lol:

Trixi je napisal/-a::... in kar imej malo slabo vest. ;) Pa uživaj na dopustu. :good:

Tole gre pa full skupaj :lol: Trixi ti pa znaš potolažit. Še dobro da nisem sem nič napisala, ko mi ni bilo niti za dihat :lol:

Btw. fiorina, al se cel dopust sekiraš al ne bo, ko prideš nazaj, ISTO. Tko da rajši uživaj, če bo pa glih nujno treba, boš pa za sekiranje mela pol dovolj časa. Ampak itak ne bo treba :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 06, 2011 12:17 pm

Si prav želim en teden mraza in dežja v tej vročini....
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 06, 2011 12:38 pm

fiorina popolnoma te razumem. mene je že zdej groza dopusta. pa jim ne bo nič hudega, ampak vseeno. nočem, da so same. počutim se kot mamica, k mora prvič stran od svojega otročka :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 06, 2011 12:47 pm

visinnox: ma kaj ti živiš v Avstraliji?! Ker drugače mi res ni jasno kje si kakšno vročino najdla. Saj letos sploh ni poletja!! Skoz sam dež, zjutraj 12 stopinj.. klinc pa tak julij. Ponavadi smo meli v takem cajtu 35 stopinj, zdaj pa v dolgih hlačah in rokavih okol strašimo. Pa me bo še kdo farbal z globalnim segrevanjem, pajade..
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 06, 2011 12:51 pm

Moja sestra je hodila k moji prejšnji muci med dopustom. Vedela sem, da bo dosledno upoštevala moja navodila, pa me je vseeno cel dopust zelo skrbelo, ker je bila muca zelo slabega zdravja. Natanko 14 dni po zadnjem dopustu je umrla zaradi odpovedi ledvičk in še vedno se fejst sekiram, da ji je stres zaradi dopusta zagotovo skrajšal njeno že tako kratko življenje še za par dni. Če pa bi umrla sama v času moje odsotnosti, ti pa lahko zagotovim, da si ne bi nikoli odpustila. :girlsad:
Zdaj sestre (ali mame) ne morem prosit za pomoč, ker živim 50km stran in težko prosim, da se vsak dan po službi vozi tako daleč. Drugam jih ne dam, ker bi bil za Jacka prehud stres, bližje pa nimam nikogar, komur bi dovolj zaupala, ker nihče nima svojih izključno notranjih mačk. Če bi kamorkoli šla, bi me cel čas fejst skrbelo, zato sem rajši lepo doma. Moram pa poudarit, da mi to čisto zares ni nobena velika žrtev, ker se itak povsod zastrupim in tako ali tako ne potujem rada. :girlblush:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ptuj

Odgovor Sr jul 06, 2011 1:01 pm

120 € za nepripasanje??????????????????????? PA SEM IMELA PAS!!!! Le kakšnih 1 meter naprej sem si ga šele pripela! Pa še to na parkirišču in ne na cesti! j****** to! :dash: :dash: :dash: :dash: :devil: :devil: :devil: :devil:
Tudi tigri, tudi črni, tudi tisti in takšni so lahko posebni. Skozi naše oči, skozi naše srce. <3

http://mojizakladi.blogspot.com/
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 06, 2011 1:52 pm

Mačja mama je napisal/-a:klinc pa tak julij.

:O A je že julij? Slika

taperverčki je napisal/-a: Če bi kamorkoli šla, bi me cel čas fejst skrbelo, zato sem rajši lepo doma. Moram pa poudarit, da mi to čisto zares ni nobena velika žrtev, ker se itak povsod zastrupim in tako ali tako ne potujem rada. :girlblush:

:good: Jaz se sicer ne zastrupim povsod, če češ kam potovat moraš en kup stvari sabo vzet, pa en kup jih moraš doma pustit... pa je boljše da si tam, kjer maš vse pri roki, tako da taperverčkova - :clap:

AjBeLePu je napisal/-a:120 € za nepripasanje??????????????????????? PA SEM IMELA PAS!!!! Le kakšnih 1 meter naprej sem si ga šele pripela! Pa še to na parkirišču in ne na cesti! j****** to!

Baje pildek dobiš tudi, če nisi pripet pravilno....

Ampak veš, temu se reče skrb za varnost. Meni je že ratalo letet ven iz avta na parkirišču, in če bi bla privezana, se to zagotovo ne bi zgodilo, dejstvo, da sem se ven pravzaprav vrgla sama, je pa itak zanemarljivo... :rolleyes: Slika
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Kraj: Petrovče

Odgovor Sr jul 06, 2011 2:41 pm

sleepy je napisal/-a:dejstvo, da sem se ven pravzaprav vrgla sama, je pa itak zanemarljivo... :rolleyes: Slika

Si poskušam to situacijo predstavljat, pa mi nekako ne rata :O :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 06, 2011 3:19 pm

Ja sej to si res ni simpl predstavljat, pa še priložnost ne vem če boš mela kdaj videt, ker to je bilo res edinstveno in neponovljivo :lol:

V glavnem se pripelje avto na kvazi parkirišče, se odprejo voznikova vrata in ven povsem v mafijskem stilu prileti (na rit) voznica z nogami še vedno v avtu... se urno pobere (ne me vprašat kako, glede na to, da so bile noge še vedno v avtu rit pa na tleh :rolleyes: ) in avto še hitreje kot se je pripeljal še odpelje.... pa še sama nisem bla notri, tko da mafijski imiđ je bil skoraj popolen :girlblush:
Slika

Če bi bla privezana... :lol:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 06, 2011 3:44 pm

sleepy je napisal/-a:
Tole sem se naučila po sistemu by frigga
:girltruce:

BTW all a se ti je ratalo odjavit? Ker drugače lahko tudi tipko delete pritisneš ;)

:D

Čist lepo priznam, da se še nisem skušala odjavit, ker se mi ne da. :rolleyes: Zaenkrat mi delete pomaga ja. :blush:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 06, 2011 3:47 pm

visinnox je napisal/-a:Si prav želim en teden mraza in dežja v tej vročini....

Tudi jaz. :)

Kakšna savna je zunaj. Na srečo kdaj veter zapiha, ker drugač res ni za dihat!
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 23 gostov