udomačen tiger
vsejedci

Zdravje, nega, vzgoja, hrana, oprema
udomačen tiger

udomačen tiger

udomačen tiger
!taperverčki je napisal/-a:Glede hrane je veliko bolj selektivna kot glede ne-hrane.
), vrečko se pojé, če je že pred nosom, ostalo pa zaradi drugega vsežera pospravljamo ko nori. Če spravi v gobček, bo šlo tudi po grlu
knedl je napisal/-a:Moj bajsi Garfild je ugotovu, da so užitni tudi tisti stiroporčki ki jih dajejo v pakete za pošiljanje...sem zlo hitr pospravila zadevo.

zvesti pes
udomačen tiger

zvesti pes

udomačen tiger

čvekava papiga
, tako da smo že nekaj časa brez lončnic (dober dodaten izgovor, ker se mi ponavadi roža posuši oz. zgnije)
. Prestali smo tudi 5 neuspelih poizkusov zasejane trave (različnih proizvajalcev), ki se je nista niti pritaknila. Očitno mora biti zadeva v okrasnem loncu, da jima zapaše. 
sem pa tja en poje kakšen trakec ki se ga kje najde.
pa mogoče kakšen košček kašne rože. Nisem pa sigurna za koščke vreč od briketov, ker pri nas si jih sami odpirajo, pa se mi zdi, da polivinil pa ven pljuvajo, predno je luknja dovolj velika

binky je napisal/-a:Prestali smo tudi 5 neuspelih poizkusov zasejane trave (različnih proizvajalcev), ki se je nista niti pritaknila. Očitno mora biti zadeva v okrasnem loncu, da jima zapaše.
), mačka sta pa ko dve kravici, ko jima je na voljo 
udomačen tiger
Ampak res, edino samec kdaj ukrade malemu salamo ki je v sendviču, drugače pa nič kaj takega.. 

čvekava papiga

udomačen tiger

plašen zajček
Kraj: Petrovče
). Seveda pa vedno, kadar se spraviš k mizi, pride pogledat, kaj ješ. Najbolj smešna je bila, ko sem ji dala puding za povohat - je skoraj bruhala
). Wc papir pa tudi ni varen pred njo, ga spremeni v prafaktorje.
čvekava papiga
Kraj: Maribor
. Biba poje vse, kar ni hrana (vse možne vrvice, karton, stiropor, pesek, vrečke... lotila se je tudi že šraufa
), pri hrani pa je malenkost bolj pazljiva. Ben pa poje tu in tam kakšno vrvico, pa seveda miške, sicer pa se drži prehrane, tukaj pride vse, ampak res vse v poštev (najljubši so pelati, pa kisli šampinjoni, kislo zelje, kruh ...
).
udomačen tiger
Kraj: Celje
Če krožnike po kosilu takoj ne pospravim v pomivalni stroj, je že on na delu, skoči na pult in preliže in pospravi prav vse kar je na krožnikih ostalo, tako da posodo pri nas je potrebno nemudoma pospravit.
Nisem mogla verjet svojim očem, ker tega ni še nikoli naredil, povoham meso in nisem zananala, da bi bilo kaj narobe, skuham kosilo, mi ga pojemo in nobenemu ni bilo nič. Zvečer sem mu taisto meso ponudila še enkrat, vendar ga je maček spet samo povohal in šel. Z možem sva debatirala, kaj bi bilo lahko narobe z mesom...? Ali je bila žival hranjena s kašno umetno hrano, ki se je poznala na mesu ali pa smo takrat celo pojedli okuženo meso
, vendar, ker je bilo dobro pečeno, nam ni bilo nič. Od takrat je Bučko naš pokuševalec in če bo v bodoče še zavrnil kakšno meso, ga bom vrgla stran.
plašen zajček
Kraj: Petrovče
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov