Re: Daj si duška
slavica je napisal/-a:Duško, da sem jaz ob tej uri v službi, sploh ni smešno, veš.
hvala nevemkomu za kofe, najbolj da si ga kar eno vedro skuham
kaj za ena ura tam piše?
Zalarjeva -
Sej je s tabo, samo z očmi ga ne moreš več videt. 
A ne bi tole rajši dala v med lučke na nebu? Si mogoče Nik vseeno zasluži malo boljšo "družbo" kot je redno bentenje čez karkoli že...

Leia je napisal/-a:HvalaJaz rabim samo še čudež, s katerim se čisto zastonj in zelo na hitro zrihtajo moja ljuba očala, pa bo moj svet spet v redu.
A bi ti nehala đolija za duškota uporabljat? Veš kolko ma že rednega dela, revež? Si dobila avto nazaj, kaj zdej še špegle takoj rabiš?

.
Jaz rabim samo še čudež, s katerim se čisto zastonj in zelo na hitro zrihtajo moja ljuba očala, pa bo moj svet spet v redu.
pa avto ni uporaben, če ga ne morem vozit, ker nič ne vidim. pa za tele špeglne sem dala eno tono evrčkov, tko da mi odgovor "bom preveru, če še delajo takele ročke, ker pošraufat ne mormo, sporočim, če majo pa če naj naročim" ni glih všeč ... sej drugač mam že načrt, kako jih zlimat skupi, če mi bo ponudil več kot 1/4 tiste cene izpred dosti dosti let 
Sicer so mi nazadnje na servisu zaračunali naštimavanje žarometov al kaj vem kaj in mi prijazno povedali, da naj sporočim tistemu, ki mi menja žarnice, da tega ne zna počet, ampak ok... no...sem sporočila

Hvala.