Hehe kakšno zasebno sporočilo sem dobila na enem izmed forumov, kamor sem objavila Guccija...
Tole Guccijevo pesijado sem zasledila že na nekaj portalih in forumih ... lepo, da poveste vse njegove odlike in pomanjklivosti ... a po moje mu zaradi tega ne boste nič lažje našli nov dom ... prej težje ... meni se zdi ves pristop preveč posiljen ... brez zamere in lp
Jožica Z največjim veseljem sem ji danes odpisala, da je Gucci našel krasen nov dom in da je bilo lastnikom prav to všeč, da pred njimi nismo nič skrivali in smo jim jasno povedali kakšnega psa posvajajo. Ter da se na mnenja škodoželjnih ljudi ne oziramo
In vsem, ki so kdajkoli dvomili v to, da bo Gucci našel nov dom... ki so stresali negativno energijo nad nami... ki so bili prepričani, da tak pes pa ziher ne bo dobil novega doma, ker je preveč nor... nekateri so celo vztrajali pri tem, da je tak pes samo še za pod inekcijo... no vse take lahko danes samo še pošljem v tri p.m. in rečem USPELO NAM JE! Z vztrajnostjo, ogromno vloženega truda, ne samo v Guccija, ampak v vse, kar je bilo povezano z njim, največ pa seveda v oglaševanje, uspelo nam je.