udomačen tiger
Re: Daj si duška
Sem pa lih ene tok utrujena kot pes. Sam mi je lepo 
Moderator: andreja
udomačen tiger
Sem pa lih ene tok utrujena kot pes. Sam mi je lepo 
udomačen tiger
, ker sem te že hotla Duškotu zatožit, kašna tečna nehvaležna dečva da si - dobiš takega carja od pesa, pa začneš kar meni nič tebi nič zarad ene nesence jamrat....
Prvič v svoji karieri sem pobrala nečipiranega psa... in to ne enega, ampak DVA!?!

udomačen tiger
in samo tak naprej 
A samo zadnje dni? Kje si jo mela pa prej?

pa tole
pa tole
.
Samo to, da mi je en od njiju pobruhal avto, bi pa vseeno res lahko spustil...

udomačen tiger
fiorina je napisal/-a:Medtem ko jaz zadnje dni mojo zamaščeno rit vozim naokoli, se tu dogaja in to sama pozitiva, tolko super posvojitev![]()
superca![]()
in samo tak naprej

udomačen tiger
nimaš pojma, reče se , da si elegantno izpopolnjena in ne da imaš rit kot tank,
dalje pa tudi čebelje matice imajo konkretno postavo

udomačen tiger
udomačen tiger
Jp, troti in delavke, kaj pa druzga.

udomačen tiger
mateja je napisal/-a:Ok, tole slavljenje dela ene osebe nad vsemi drugimi pa mene zelo moti. A to torej pomeni, da s(m)o vsi ostali samo troti ali delavke, ki delamo za kraljico matico? Se ne strinjam s tem.
Ne zato, ker ne bi vedela, da helena naredi več kot drugi oz. neguje/oskrbi/odda večje število mačk kot kdo drug, hkrati pa še svetuje in pomaga ostalim, ampak predvsem zato, ker smo že lahko spremljali, kako se je rodil (in izrodil) kult osebnosti v nekem podobnem primeru. Slava eni osebi, vsi drugi prostovoljci so pa nevidni in njihov prispevek nepomemben.
Prosim, ne poskušati beatificirati ene osebe v sistemu, ker je pač najbolj izpostavljena. En kup ljudi v tem sodeluje, da se lahko dosežejo dobri rezultati in častiti enega nad vse druge pomeni tudi nepriznavati njihovega dela, ki je, čeprav bistveno, manj vidno.
Pa da se razumemo: to ne pomeni, da hočem, da zdaj kdo mene treplja po glavi. In oprosti helena, ampak res ne želim, da postaneš "najbolj sončna osebnost leta" - v najslabšem smislu.

udomačen tiger
udomačen tiger
. Konec koncev se na tem forumu počutim kot doma tudi zato, ker me do sedaj še nobeden ni kot otroka okrcal in mi razložil, kakšno "mora" biti moje mnenje niti mi ni kratil svobode govora ali me kakorkoli poniževal z nesramnim pokroviteljstvom.
.
.
znamo vsi razmišljat in nobenega dvoma ni, da čebeli matici ne bi uspelo sami doseči toliko, če ne bi bilo toliko čebel delavk. Čeprav je vsaj po mojem mnenju ta primerjava čisto mimo. Vse smo me čebele delavke, z "matico" vred
.
)
udomačen tiger
Kraj: Ljubljana
udomačen tiger
) ne bo prepovedal, da to tudi povem in napišem. Pa da povem in napišem tudi to, da drugače zna bit pa tud prava "pain in the as". 
udomačen tiger
)
udomačen tiger
renata je napisal/-a: Sem že pomislila na to, ko se utrujena in neprespana, pa velikokrat zraven še žalostna, pa nezbrana, pa ... prevaža po teh naših cestah.

udomačen tiger
S čim se že ukvarjamo? Aja, z brezdomnimi mucami. Naj tako tudi ostane. Kulte in podobna sranja v celoti prepuščam drugim.
udomačen tiger
slavica je napisal/-a::clap:![]()
(ne dvomim pa, da jih boš dobla za ušesa, Renata)

udomačen tiger
Kraj: Ljubljana
. Prenehajte, preden bo še kaj rečeno, (meni mami reče) ko mi jezik možgane prehiteva
.
.
udomačen tiger

).Vrni se na Zabava, čvekanje, šale
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov