udomačen tiger
Re: Suha koža in prhljaj
Tudi pri nas je bilo malo prhljaja, ko smo šli iz Hillsa na Sanabelle. Izgledalo je tako, kot da bi imele muce malo prašen kožušček. Čez čas je minilo samo od sebe.
Lahko je prehodno zaradi spremembe, lahko je tudi reakcija na olje. Jaz bi z novo hrano na vašem mestu vztrajala, samo bolj počasi bi jo uvajala dalje (mešanje s prejšnjo). Repelenta pa za nekaj časa ne bi dajala, dokler se stanje ne umiri.
Lahko je prehodno zaradi spremembe, lahko je tudi reakcija na olje. Jaz bi z novo hrano na vašem mestu vztrajala, samo bolj počasi bi jo uvajala dalje (mešanje s prejšnjo). Repelenta pa za nekaj časa ne bi dajala, dokler se stanje ne umiri.
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

pa je hodla mešano jest, tak danes sem jo prečesala čudežno se mi je fullll pustila, in morem rečt da sem ji ves prhljaj skoraj odstranila s krtačo zraven sem še ful pihala po njej sma ble na balkonu hehe, mislim prav smešno je delovalo vse skupaj še bolj zato ker se je pustila očitno je čakala na to, češ kaj me boš že zrihtala, dlaka se ji pa vseeno fullll sveti, po bolj podrobnem pregledu sem 99% prepričana da je bilo krivo ono olje ker je točno v smeri od glavice proti repu imela in nikjer drugje in točno tam sem ji to dala gor