Ma mi gre na živce, ko te nekdo skuša zmest, tolk da greš potem svoje stvari za nazaj brat... Res res ne maram tega. Zato tudi ne mislim odgovarjat, ker če dam en odgovor, bom potem mogla še enga, pa še enga...
Vprašala sem res zato, ker meni je pes na verigi primerljiv s psom, ki je ves čas v pesjaku, kjer trenutno sploh še koče nima, kakor mi je bilo povedano. In sem bila ziher, da se psov ne oddaja v pesjake, razen če je izrecno povedano, da je pes karakterno pač tak, ampak kaj takega pričakujem pri odraslem psu in ne pri mladiču. In zakaj potem "kavč" fotke novih lastnikov? Kdaj pa so potem psi na kavčih? Ah... In pri teh novih lastnikih lahko rečem samo:
Ni vse zlato kar se sveti. Zato pa iščem nov šiht.

Ker sem sama bila pretentana v odnosih in vsa navidezna iskrenost je res samo navidezna. Zato me je res zaskrbelo za psa. Ker če imaš
ogromno (!) hišo, zakaj zaboga moraš psa ven tišat? In kako lahko za sosedovo mačko, ki je skoz zunaj, katere lastniki gredo na dopust, rečeš, da hrane ne rabi ker itak ne je? No, to je že druga zgodba. Sem se ustrašla, da ne spoštujejo pogodbe, pa očitno jo. Mogoče bo pa pes večje iskrenosti deležen, kakor smo je ljudje.