čvekava papiga
Re: Daj si duška
nevem če ima fiv ali fev ker ni bil na testu ga morem verjetno prej peljati na teste ne? Popizdla bom ker sem jezna ko ris. Muca morem počasi združevat ne? Kaj pa wc enostavno nimam kam za dat dva wc-ja zaradi premale kopalnice bo moja jezna če bo oni uporabljal njen wc sem brala že ful na to temo ampak trenutno imam temo pred očmi in to totalno in najraje bi kričala CELA SEM ZLAMANA OD KARAMBOLA V PON. ALI TOREK ME ČAKA OPERACIJA sedaj pa se morem še s tem obremenjevat da popizdiš no kako lahko po dveh mesecih nekdo dobi alergijo p.s. pred tem so imeli doma 18 let mačko? In sedaj seveda ti si ga pripeljala ti se zmeni v zavetišče ziher ne gre nimam ga kam drugam dat kot k meni sej že nekaj časa razmišljam o tem da bi vzela še eno mucko ATa ko sem mu omenla je popizdo mama je rekla v primeru da ga hana ne sprejme bo ga te ona vzela samo ateju eh......že bluzim torej mi bo uspelo dva razvajenca spravit skupaj?

on se to meni ko je celi razneženi ko pride čupija in on je prineso hano domu on mi gre to rečt da naj njega ne obremenjujem s tem a njegova mati me je klicala pravzaprav sem najbolj jezna na mojega....ampak ko me je že vido celo solzno....je klical matero in je rekla da je zdaj vse posesala pa da bo vidla, najhuje je ker bruder njegov sploh ne živi v istem stanovanju kot ona (trostanovanjaska hiša) in še povrhu vsega ga nič ni doma pa še te ko je hodi k mami kjer se čupi nahaja samo jest.....tako da zdaj četudi bo pomagalo to sesanja resno razmišljam da bom vseeno šla po mačka....Moj je celo prej reko materi da ga boma mi2 vzela ker sma zdaj tak doma
Tak da ker pomojem ne bo pomagalo nobeno sesanje boma mucka ziher vzela, problem je ker mam stanovanje tako razporejeno da nemorem zapret v en prostor enega in v drugi prostor drugega torej ko ga bom prinesla domov ga nesmem dat iz transporterja takoj ne?

Hvala Duško

.
.
.