udomačen tiger
Kraj: Kranj
Re: Daj si duška
). Ji povem, da Hope oddam samo nekomu, ki poleg standardnih pogojev ima že muco ali psa za družbo, ker je Hope izredno družabna muca. Mi pove, da stanuje v Lj v bloku, doma na Štajerskem pa imajo muco, ki bo Hope za družbo ob vikendih. Ok, jo vprašam, če je muca izključno notranja in mi pove, da je
. Vrtam naprej....še vedno se mi zdi, da bi Hope morala imeti stalno družbo. Nakar sledi šok stoletja. Odgovori, da je ta njihova muca breja in da lahko enega mladička obdrži za družbo Hope. OMBBBBB
. Seveda jo vprašam, zakaj je breja in kako je lahko breja, če je izključno notranja muca. Pove, da ji je veterinar rekel, da mora muca nujno imeti enkrat mladičke in so ji zato pripeljali v stanovanje mačkona, da jo je oplodil. No tukaj sem zaključila in ji povedala, da ne vem ali je ona tako nevedna ali se norca z mene dela ali pa ima veterinarja, ki si titule RES ne zasluži. Svetovala sem ji še naj S mamo in vse mladiče in zaključila
.

ali pa pridi sem k meni, imam tooooplo pa slaščičarno zelo blizu za en topel napitek 
. Pa še lonček jim vedno uspe prestavit, da potem teče po tleh (laminat

.