udomačen tiger
Re: Daj si duška
Če je pa stanovanje od 100m2 pol pa tud ni problem najbrž...
Moderator: andreja
udomačen tiger
Če je pa stanovanje od 100m2 pol pa tud ni problem najbrž...sleepy je napisal/-a:Lahko je lajavček, pa potem res ni najbolj primeren za v blok.![]()

čvekava papiga

)
udomačen tiger

čvekava papiga
sleepy je napisal/-a:O fajn... Pa majo psa V hiši ali v pesjaku zunaj?
Čisto resno je pa moje osebno mnenje, da je tudi take grožnje treba prijavit na policijo, tudi če ni pravnih ukrepov. Verjetno odvisno sicer od PP, ampak kakšni informativni razgovori znajo preprečit uresničitve groženj. Če pes laja ponoči in je to res moteče, pol se pač prijavi motenje javnega reda in mira. Mislim tole zastrupljanje....
Ker vem, da če pes ne bi bil v pesjaku zraven gozda kjer je miljon različnih zvokov in lepo na toplem v gromozanski hiši, potem dvomim da bi tudi toliko lajal.... Meni se kuža smili.
pol pa še čas za obisk policije. Al pa hkrati, no
Leia je napisal/-a:V hiši. Samo je pač strnjeno naselje, pes pa laja, ko je sam doma ...
(Saj ... Tole je bila samo ena od zgodb, ki mi jih je v res kratkem času omenila, in je mene kar zvijalo zraven)

zvesti pes
Meni bi šlo to zelo na živce!!
Dobro, zastrupila psa glih ne bi, ker ni on kriv, da je razvajen (
), ampak tolerirala pa tega tudi ne bi in bi klicala policijo toliko časa, dokler ne bi psa v red spravili. Tako da razumem da so se sosedje razkurili, jaz bi se tudi - na lastnikovem mestu bi pa jaz rajši tisti trud za prijavljanje groženj vložila v vzgojo svojega motečega psa!
Pa čeprav se bogi revež prav ob naši skupni steni premika tja, kjer sliši, da sem jaz ...
Zadnjič sem nekomu, ki je klical v pisarno trikrat povedala eno in isto, samo iste (!) besede sem vsakič okrog obrnila 
čvekava papiga

Leia je napisal/-a:Sleepy, tistile časovni okvir ni več določen. Lahko težiš ob katerikoli uri

udomačen tiger

zvesti pes
- a kdo ve, če so airedale terierji res zelo nagnjeni k lajanju, ali se res ne razumejo z mačkami in ali so res nagnjeni k uničevanju pohištva (grizenju kavča ipd.)? Ker so pač terierji in sem večkrat slišala, da so terierji težavni.
udomačen tiger

sleepy je napisal/-a:Leia je napisal/-a:Sleepy, tistile časovni okvir ni več določen. Lahko težiš ob katerikoli uri
A si ziher? Ker če se jaz prav spomnim je samo zakon drug... nič, grem preverit
(vsaj na prvi pogled ni časovno omejeno
)
čvekava papiga
oaza88 je napisal/-a:Hanika....dihaj, dihaj!
Sej če bi se šlo za kakega malega kužija ne bi bilo panike, halo sej so psi imajo pravico lajat tako kot moja mačka mjavkat (če bi temu kar ona dela lahko sploh rekli mjavkanje
) Samo ta pes je pa res PES veliki, lepi in z zelo močnim glasom. In veš kaj zdaj sem bila doma en mesec dejansko je lajal v eno včasih tudi ko so bili doma. Samo tukaj vzgoja ne bo pomagala, ker če se lastnica od psa dere na svoje otroke in če jo njeni lastni otroci obravnavajo kot največjo smet na svetu (je vse druga samo človek ne) in to nek otrok, potem se ne čudim da je pes takšen....Ah bi še lahko pisala pa se mi ne da

knedl je napisal/-a: kako sem rešila zadevo? preselili smo se...

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov