mateja je napisal/-a:Sleepy, mogoče pa to v resnici ni tvoja zasluga, ampak voodoo lutke resnično delujejo? Samo ugibam...

A veš da sem se hotela zahvalit, da je lutka iz raztegljivih materialov, pa sem pol ugotovila, da v resnici nisem ravno hvaležna.

Sem pa hvaležna, da sem ravno včeraj eno baletno vajo z nečakinjo delala. Kdo bi si mislil, da mi bo to prišlo tako kmalu prav
renata je napisal/-a:Izpah rame? A čist tapravi?
Ma glede na to, da se zna tale rama sem in tja samovoljno obnašat, posebno, kadar je prej ne opozorim kaj z njo nameravam, recimo da ni to full težko, pa v bistvu ne vem točno kaj se ji zgodi. Malo jo s tečajev vrže, pa poskrbi da zvezdice vidim tudi če jih ni. No, pa pol nekaj časa ne morem koga na gobec, tudi če bi hotela...
Sicer pa kdo bi si mislil, da se znajo leta vložena v športno udejstvovanje kdaj na tak način obrestovat
Pa glih nedolgo nazaj sem se hvalila, da si od štelanja vretenc naprej lažje za hrbet gledam... na zdej

Spet mam handikep

slavica je napisal/-a:sleepy, kaj to zdaj, resno ti to?
Ja zdej bi pa že lahko vedla, da jaz o vseh resnih stvareh čisto neresno

Humor is...

V glavnem, mam nauk. Brez rednega vzdrževanja prožnosti mišic in redne vadbe, akrobatske vložke močno odsvetujem. Že krajše in nadvse atraktivne vaje znajo povzročit kar soliden akutni musklfiber...
oaza88 je napisal/-a: tistole o vudu lutkah - aaaaaa?

Hja ni vsaka witch good witch, kakšna je nabrž tudi bitch

Ampak do vuduja pa samo spoštovanje

.